fbpx

Implement holder sommerafslutning mellem bølgerne på Ungdomsøen

|

Kategorier

Ungdomsøen

Medarbejderdage, frokostmøder og kurser. Det er nogle af de aktiviteter, som Implement Consulting Group har afholdt på Ungdomsøen, hvor konsulentvirksomheden føler sig hjemme.

En varm sommerdag i juni hoppede 30 medarbejdere fra konsulentvirksomheden Implement Consulting Group i hurtige RIB-både i Tuborg Havn og blev sejlet med hæsblæsende 60 knob, eller 111 kilomenter i timen, ud til Ungdomsøen.

Årets sommerafslutning blev markeret på øen i de historiske rammer under høj sol med både faglighed og socialt samvær i højsædet. Mens kollegaerne evaluerede på det forgangne års succeser og udfordringer, blev de opfordret til at bevæge sig rundt og opleve øen. Og i pauserne mellem de faglige blokke udnyttede flere muligheden for at kølet ned i bølgen blå. 

“Vi vil gerne vise kollegaerne, at vi tager ret mange kunder med herover. Det er folk, der underviser rigtigt meget og står i mange kursusejendomme. Derfor er det fedt at komme nogle steder, de ikke har været, eller hvor vi ikke kommer så tit,” fortæller Henrik Horn Andersen, der er partner i Implement Consulting Group. 

En unik oplevelse for kolleger og kunder

Ungdomsøen, der ligger lige uden for Københavns Havn, har gennemgået en stor forvandling. Det er en platform og et fællesskab, som er skabt af, med og for unge. Alle er velkomne på øen, uanset om I er unge af alder eller af sind. Ungdomsøen udspringer i de rå og historiske rammer på det gamle Middelgrundfort og inviterer til at gå på opdagelse.

Det har Implement Consulting Group med hovedsæde i Hellerup taget til sig. Her kan de give både medarbejdere og kunder en anderledes og særlig oplevelse, som gør indtryk. Derfor har de afholdt en række forskellige arrangementer på øen gennem årene.

I mødet mellem fortid og nutid 

Ungdomsøen byder på nogle helt særlige omgivelser, der har rødder tilbage i 1890, hvor øen blev anlagt. Store gymnastiksal, Raketværkstedet og Hangar C er ikke blot navne fra fortets tid i militærfunktion. Det er i dag navne på øens mest attraktive mødelokaler. Dertil kommer 2,5 kilometer underjordiske gange og kanonstillinger gemt mellem de grønne bakker. 

Som gæst på Ungdomsøen kan natten tilbringes i sovesale, der omkring år 1900 husede op til 40 soldater. Sovesalene har undergået en gennemgribende renovering og står nu som et eksempel på, hvordan historiens vingesus kan forenes med moderne standarder.

Og så giver det noget helt særligt at sove på sale fremfor hotelværelser, mener Henrik Horn Andersen.

“Det kan noget i forhold til samvær og at møde hinanden. Når det er sovesale, går man ud fremfor at sidde inde på sit værelse med sin computer,” fortæller han.

Vær i nuet 

Ø-oplevelsen er noget helt andet end det kendte hotelophold. Når man er på en ø, er det svært at komme og gå og lave andre ting end at være i nuet. Det står i modsætning til de traditionelle ophold på store luksushoteller i de store byer, hvor tog, busser, metro venter lige uden for døren, og diverse restaurationer og attraktioner lokker.

Det er også blandt årsagerne til, at Implement Consulting Group gang på gang vender tilbage til Ungdomsøen, fortæller Henrik Horn Andersen.  

Ungdomsøen har plads til alle 

Er jeres virksomhed eller organisation på jagt efter unikke omgivelser til jeres næste arrangement? Vi byder velkommen til både julefrokoster, konferencer, frokostmøder, teambuilding-aktiviteter med mere, og vi kan tilpasse vores mødepakker og brede udbud af aktiviteter efter jeres behov. 

Læs mere under konferencer, møder og events eller skriv til os på konference@ungdomsoen.dk.