fbpx

Spejdere fra hele landet samles om udvikling og ledelse på Ungdomsøen

|

Kategorier

Ungdomsøen

Der var fokus på gruppeledelse, da KFUM-Spejderne, Det Danske Spejderkorps og Pigespejdernes mødtes til konference på Ungdomsøen.

I de grønne rammer og omgivet af havet var 85 spejdere fra hele landet til konference om gruppeledelse fra lørdag den 12. til søndag den 13. juni. Her var der fokus på, hvordan de motiverer frivillige, får glade ledere og fastholder unge spejdere, når de bliver teenagere.

Der blev også talt om, hvordan de vigtige spejderværdier bedst kommunikeres. Spejderne arbejder blandt andet for at give børn og unge mod til sammen at tage ansvar for en bedre verden. Det gør de ved at skabe en ramme, hvor børn og unge kan udvikle værdifulde kompetencer og opleve meningsfulde fællesskaber.

Her kan du opleve glimt fra den weekend i juni, som både bød på faglig sparring, oplæg og møder på tværs mellem mennesker fra de tre forskellige spejderkorps.