fbpx

Jagten er sat ind på ni nye Giv-Et-År-frivillige

|

Kategorier

Engagement, Fonden Ungdomsøen

Står du på et springbræt i livet, men er lidt usikker på, hvad næste skridt skal være? Søger du en unik oplevelse, og synes du, det lyder spændende at være med til at skabe et ungefællesskab for dig og tusindvis af andre unge?

Så er stillingen som Giv-Et-År-frivillig på Ungdomsøen eller Platformen måske noget for dig! Jagten går nu ind på ni nye Giv-Et-År-frivillige, seks til Ungdomsøen og tre til Platformen, der skal starte til august 2021.

Du kan læse mere om ansøgningsprocessen, og hvad det vil sige at være Giv-Et-År-frivillige lige her: Bliv Giv-Et-År-frivillig 2021-2022.

Ungdomsøen og Platformen er to fællesskaber, der er mangfoldige og vil favne alle unge. Som Giv-Et-År-frivillig vil du flytte ind ét af stederne og være med til at forme, drive og udvikle stedet over tolv måneder sammen med andre unge. Her bliver ideer til projekter og events, som skaber nye møder på tværs. Det ligger i ånden at styrke unges handlemod, at eksperimentere og fejre fejlene, når de opstår. Og det vil du kunne mærke i det stærke fællesskab, som du bliver en del af.

 

Vi har også skrevet en pressemeddelelse om partnerskabet med Lauritzen Fonden og Platformen.