fbpx

Ungdomsøens havn er åben!

|

Kategorier

Ungdomsøen

Så kom dagen! Ungdomsøens havn er igen åben for lystsejlere, kajakker, paddleboardere og alle andre, der kunne finde på at komme forbi.

Med seneste udvikling i genåbningsfaserne er der blevet åbnet op for, at Ungdomsøen kan byde velkommen til sine udearealer for alle unge og andre interesserede.

At indendørsarealerne er lukkede, skal dog ikke sætte en stopper for en fed ø-oplevelse. Vi har masser af plads og gode muligheder for at få tiden til at gå. Du kan blandt andet gå på opdagelse i øens særlige natur, tage en slapper og nyde udsigten fra en af vores shelters, prøve vores o-løb, der er udviklet i samarbejde med Find vej i…, mærke vinden på toppen af øen, tage en selfie med Københavns skyline i baggrunden, få varmen omkring et hyggeligt bål, hoppe i bølgen blå til en kold og forfriskende dukkert i havnen.

Hvis du ønsker at besøge Ungdomsøen, skal du huske at få taget en Covid-19 test på forhånd. Inden du kan gå i land, skal du nemlig fremvise en negativ Covid-19 test, der er max 72 timer gammel.

Inden du besøger øen opfordrer vi til, at du har læst og forstået vores corona-retningslinjer. Dem finder du lige her.