fbpx

Vi ses forhåbentligt snart!

|

Kategorier

Ungdomsøen

Ungdomsøen forventer at åbne for fysiske besøg igen 6. april 2021.

Som tingene ser ud nu, forventer vi at åbne havnen og byde velkommen til genåbning af Ungdomsøen 6. april 2021.

Hvis du ikke kan vente så længe med at mærke Ungdomsøen og fællesskabet, forstår vi dig godt. Heldigvis lever engagementet endnu; det er bare flyttet online for en stund. Du kan følge med i vores fede digitale aktiviteter her på hjemmesiden, på vores NemTilmeld eller på vores sociale medier (@ungdomsoen).

Savner du jord under neglene og øen under fødderne, kan du deltage som engageret i tirsdagsaften. Du tilmelder dig her.

Selvom tingene forhåbentligt snart lysner, er Corona stadig vigtigt at huske. Derfor håber vi, at du vil læse vores COVID-19 retningslinjer, så vi sammen kan passe på hinanden, næste gang du kommer på øen.