fbpx

Velkommen til Ungdomsøens nye drifts- og oplevelseschef

|

Kategorier

Ungdomsøen

Siden åbningen i august 2019 har Ungdomsøen haft mere end 27.000 besøg og øen har været platform for bl.a. musikfestivaler, skolecamps og demokratidebatter og skabt nye fællesskaber for en masse unge.

Ungdomsøen er med sine 70.000 m2, tusindsvis af gæster og høje ambitioner en meget stor drifts- og serviceopgave.

Ungdomsøen har derfor nu ansat en ny drifts- og oplevelseschef, der tager over hvor den tidligere slap, og som bliver ansvarlig for øens drift samt at skabe en fantastisk oplevelse for øens gæster – fra det øjeblik, hvor de booker et besøg, og til de sejler glade hjem igen.

Derfor er vi særligt glade for at byde Loise Emilie Greve velkommen til Ungdomsøen. Med sin erfaring fra blandt andet Arena Næstved og mange år i restaurations- og turismeerhvervet vil hun uden tvivl kunne bidrage positivt til Ungdomsøen.

”Jeg føler mig meget privilegeret over at blive en del af et team, der er så passioneret og brænder for Ungdomsøen.”

Loise har tidligere arbejdet meget med frivillige, foreninger og motiveres af den helt særlige energi, der opstår, når man skaber oplevelser sammen i teams.
Hun ser derudover frem til at lære øen og alle dens hemmeligheder og kroge bedre at kende.

Ungdomsøen glæder sig til det nye år, hvor Loise starter som drifts- og oplevelseschef. Velkommen til!