fbpx

Ungdomsøen rækker længere end den fysiske ø

|

Kategorier

Flaskeposten, Frivillighed

Team Århus

Af Nina Hjort

Ungdomsøens vision er at række ud over sine fysiske rammer, som bygger på vores dogme Ø-Land (læs mere om dogmerne her) og Århus-teamet et af tiltagende.

 

Vi afholder aktiviteter og projekter i Ungdomsøens ånd, men vi holder ikke til på den fysiske Ungdomsø. Vi bruger derimod Århus som base for vores arrangementer. Her er vi et team af unge Århus-frivillige, der står for at lave et arrangement 4 gange om året, hvilket altid starter med fællesspisning. Arrangementernes målgruppe er unge fra 15 til 30 år, men alle er mere end velkomne. Man tilmelder sig arrangementet på Ungdomsøens NemTilmeld, og det koster 25 kr. (prisen er inklusiv mad).

Udover at lave aktiviteter og projekter i Århus, så arrangerer vi til tider Åben Ø på Ungdomsøen og deltager i arrangementer på øen.

Da teamet er frivillig drevet, kan vi altid bruge engagement og flere hænder. Hvis du kunne tænke dig at høre mere om frivilligteamet i Århus, så er du mere end velkommen til at møde op til en af vores månedlige arrangementer eller skrive til os på team.aarhus@ungdomsoen.dk.

Sidst, men ikke mindst, er det også vigtigt for os skabe et sted, hvor andre Ungdomsø-frivillige, der er bosat udenfor København, kan dyrke Ungdomsøens fællesskab.