fbpx

Bliv sommervært på Ungdomsøen

|

Kategorier

Frivillighed

Ferie i Danmark betyder masser af sommergæster på øen, yah. De skal føle magien, fællesskabet og ungdommen, og derfor leder vi nu efter 15 unge mellem 15-30 år, der har lyst til at blive sommerværter på Ungdomsøen.

Din rolle som sommervært

Som vært bliver du del af et værtsfællesskab, som skal sørge for at alle føler sig velkomne, trygge og måske lidt forstyrrede på Ungdomsøen. Sammen skal I byde gæster velkomne på kajen, laver rundvisninger, gør klar til arrangementer, stå i kiosken, sørger for at øen ser godt ud og sætte gang i sjove aktiviteter (bål, fluefiskeri, volleyball eller havkajak).

Vi forventer, at du kan deltage i værtskursus den 3. juli kl. 11-15.15, hvor du lærer alt der skal til for at være en god vært. Derudover forventer vi, at du har tid og lyst til at bruge min. 2 weekender eller én uge på Ungdomsøen i perioden 10. juli-1. oktober.

Hvorfor blive vært?
Du bliver del af en nyt frivilligt fællesskab, vil møde masser af forskellige ferieglade unge, opleve et frirum med plads til indflydelse og ikke mindst en fortryllende solnedgang over København.

Hvad skal du gøre for at blive vært?
Det første du skal gøre, er at ansøge om at blive vært her: https://ungdomsoen.nemtilmeld.dk/200/

Har du spørgsmål, er smid dem afsted til anna.rask@ungdomsoen.dk