fbpx

Praktik på Ungdomsøen

|

Kategorier

Ungdomsøen

Efter en brag af et åbningsår fortsætter vi rejsen mod øget ungeengagement og kendskab, og søger nu tre praktikanter som har lyst til, at være med.

Ungdomsøen er en platform for unge aktiviteter, der knytter unge sammen på tværs af interesser, geografi og alder. Til det formål leder vi efter fire nye praktikanter, som fra en plads i ungdomsøens organisatoriske maskinrum skal bidrage og få erfaring indenfor følgende områder.

BEMÆRK. Ansøgningsfristen er ændret til 1. juni 2020 for analyse og evaluering og 25 juni for kommunikation og SoMe

Læs herover om de enkelte praktikstillinger. Søg hvis det er dig vi leder efter eller del informationen og hjælp os med at finde de bedste, sødeste, sjoveste og kærligste praktikanter, som sammen med resten af Ungdomsøens organisation og frivillige skal skabe et fantastisk 2020 på Ungdomsøen.