fbpx

Bliv Food Maker på Ungdomsøen 

|

Kategorier

Ungdomsøen

At lave og spise mad er bare sjovere, når man gør det sammen med andre! Derfor starter Ungdomsøen nu et nyt hold unge Food Makers, som med mad som omdrejningspunkt vil være med til at skabe nye fællesskaber, sjove oplevelser og mere madglæde. Skal du være med?

Hvad er en ’Food Maker’?
En ’Food Maker’ er dig, som er tæt på eller mellem 15-25 år og som først og fremmest er glad for mad! Du skal have lyst til blive en del af et team, der sammen skal sprede madglæde til andre unge. Som Food Maker er det ikke et must at være skarp i et køkken. Vi har nemlig fokus er på den sociale proces snarere end et perfekte produkt. 

Hvad får du?  

 • En Food Maker Workshop den 30 maj 2020 kl. 11-15.15 på Ungdomsøen. Her vil erfarne Food Makers lærer dig, hvordan du kan gøre madlavning meget sjovere og mere socialt! Vi lover dig, at du vil gå fra workshoppen med et nyt syn på, hvordan man kan lave mad i fællesskab. 
 • Refundering af transportudgifter og forplejning 
 • En helt unik Ungdomsø med et Foodlab, som du kan bruge til at lave sjove madlavningsworkshops for andre 
 • Mulighed for gratis overnatning på øen for frivillige
   

Hvad forventer vi af dig?
Vi forventer at du deltager i workshoppen med åbent sind og engagerer dig i den utraditionelle fælles madlavning. Derudover forventer vi, at du fremadrettet vil være med til at afholde min. én madlavningsarrangement i perioden fra maj til december 2020 og er med til at uddanne et nyt hold Food Makers i slutningen af året. 

Hvad vil du opleve? 

 • At blive en del fællesskabet blandt unge, der skaber Ungdomsøen sammen 
 • At være med til at sprede madglæde 
 • At få en indflydelse på Ungdomsøen 
 • At få erfaring med gruppedynamikker og frivillighed 
 • At få udvidet dit netværk og møde andre unge 

Ansøg om at blive en del af Food Maker fællesskabet ved atskrive en mail til anna.rask@ungdomsoen.dk med 5 linjer om, hvorfor du gerne vil være med. Gå derefter straks ind og tilmeld dig arrangement: ‘Food Maker på Ungdomsøen’ den 30 maj kl. 11.00-15.15 her https://ungdomsoen.nemtilmeld.dk/183/