fbpx

Ny partneransvarlig for Ungdomsøen

|

Kategorier

Ungdomsøen

Ungdomsøen byder Mads Oustrup velkommen som ny partneransvarlig. Fra april 2020 bliver Mads ansvarlig for at videreudvikle Ungdomsøens partnerstrategi samt opbygge aktiviteter med nye og eksisterende partnere.

Mads kommer fra organisationen Mind Your Own Business hvor han blandt andet har arbejdet med partnerskaber på tværs af kommunale aktører, virksomheder og civilsamfund. Mads har tidligere arbejdet med ungeudvikling hos GAME Denmark og arbejdet med Socialt Iværksætteri og CSR partnerskaber i Australien. I kan møde Mads på Ungdomsøen fra 6. April 2020.

”Jeg er rigtig glad for at byde Mads velkommen. Stærke partnerskaber er en vigtig forudsætning for Ungdomsøens fortsatte udvikling. Vi har med eksisterende partnere som Roskilde Festival, Spejderne, Højskolerne, Dansk Ungdoms Fællesråd mf. et godt fundament, som Mads skal være med til at bygge videre på i samarbejde med resten af vores gode team.” siger Dea Forchhammer direktør for Ungdomsøen

Foto: Mads Outrup har første arbejdsdag 6 april.

Få et gensyn med åbningen af Ungdomsøen