fbpx

GIV ET ÅR TIL UNGDOMSØEN

|

Kategorier

Ungdomsøen

Står du på et springbræt i livet, men er lidt usikker på, hvad næste skridt skal være? Søger du en unik oplevelse og synes du, at det lyder sjovt at være med til at skabe en ø for dig og tusindvis af andre unge? Så er Giv-Et-År frivillig (GEÅ) på Ungdomsøen noget for dig! Vi starter nu jagten på fire nye GEÅ’er, som skal starte til august 2020.

Læs mere herunder, hvor Ungdomsøens nuværende GEÅ’er har beskrevet, hvad det indebærer at være GEÅ’er og se hvordan du kan ansøge om, at blive en af de nye GEÅ’er.

Ungdomsøen som frirum #doing > learning

Ungdomsøen er et frirum, hvor hverdagen er præget af stor variation og mulighed for indflydelse. Det ligger nemlig i øens ånd at styrke unges handlemod, eksperimentere sammen og fejre fejlene, når de opstår. Én ting er sikkert! Når du sejler fra øen efter et år, vil du have din rygsæk fyldt med en god blanding af kompetencer, du aldrig havde forestillet dig at få!Du kan forvente opgaver med:

  • stor mulighed for kreative løsninger og idegenerering af alt fra aktiviteter til øens fysiske rammer
  • eventafvikling, rundvisninger og kontakt til alle øens aktører (unge, virksomheder, foreninger)
  • Involvering og koordinering af andre unge engagerede
  • praktiske opgaver og daglig drift

Udfordrende oplevelse #forstyrrelse

Stillingen som GEÅ’er er med garanti anderledes fra alt andet, du har prøvet før. At flytte ud på en ø midt i Øresund giver dig et andet syn på livet. Du vil i løbet af året gennemgå stor personlig udvikling med støtte fra Ungdomsøens stærke fællesskab. Forvent at blive udfordret på et fagligt, men også personligt plan.

Et ungt og åbent fællesskab #ung for ung

Som en del af dit ophold på øen vil du bo sammen med 3 andre GEÅ’er. Gennem jeres dagligdag på øen med madlavning, arbejde og hyggelige stunder, opbygger I et særligt sammenhold og kammeratskab. Du kan også forvente at møde mange andre unge, som bruger øen til at gøre deres forskellige ideer til virkelighed.

Din arbejdsplads #ø-land

Din arbejdsplads er delt mellem Ungdomsøen, hvor du bor og opholder dig det meste af tiden, og Ungdomsøens kontor på Holmen i København. Her vil der af og til være møder, du skal deltage i, samt en kontorplads til dig, hvis det bliver en nødvendig del af dit arbejde. Derudover vil du have mulighed for at nyde din fritid på land i nogle weekender og hverdage.

Ansøgning #ægte åben

Ungdomsøen er en åben arbejdsplads, der ønsker at favne alle. Uanset hvem du er, og hvor du kommer fra, er du velkommen. Vi vil gøre drømme til virkelighed og ser altid muligheder frem for begrænsninger.

Derfor kan du søge GEÅ stillingen på den måde, du lyster! Du kan eksempelvis filme en video, møde op på øen, tegne en tegneserie, sende et brev, skrive en ansøgning, give et kald eller skære det ud i pap – sådan helt bogstaveligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kærlig hilsen, Mariann, Anton, Emil & Joen

KORT OG GODT

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelsen forløber fra august 2020 og til juli 2021.

Du får under hele ansættelsesperioden lommepenge, fri kost og logi, som i alt svarer til en udeboende SU. Det forventes, at du arbejder minimum 37 timer ugentligt. Ferie afholdes efter aftale og kan forventes at blive uden for højsæsonen (juni-september).

Bolig og mad

Du får tildelt et værelse på Ungdomsøen med udsigt ud over vandet, samt adgang til to fællesrum og et køkken, som du deler med øens andre frivilligt engagerede unge. Den første måned vil I alle fire bo på en fælles sovesal, hvorefter I indlogeres i tomandsværelser.

De første par uger står Ungdomsøen for indkøb af mad, hvorefter I modtager kostpenge og laver mad i fællesskab med mindre andre aftales internt mellem jer.

Hvad angår bolig og madforhold tager vi selvfølgelig hensyn til den enkeltes behov.

Opstart
Alle nye GEÅ’er starter tirsdag d. 4. august med et introforløb. Her bliver I introduceret til øen, sikkerhed, førstehjælpskursus, deres arbejdsopgaver, lære hinanden at kende, flytter ind, arbejder med forventningsafstemning og introduceres til dine kollegaer.

Ansøgning og spørgsmål skal rettes til

Anna Rask Larsen

anna.rask@ungdomsoen.dk. (skriv ”GEÅ” i emnefeltet)

Tlf. +45 61427019

Ansøgningsfristen er den 20. april kl. 12.00 med samtaler i uge 17 og 18. Du vil få svar senest en uge efter samtalerne.