fbpx

Gratis overnatning på Ungdomsøen til NAT I NATUREN

|

Kategorier

Ungdomsøen

Tænk kulturnat tilsat overnatning i telt og shelters med aktiviteteter som undervandsjagt, natløb, bål, koncerter, operasang og stjerneskud på programmet. Så har du en ide om hvad der venter på Ungdomsøen den 17. til 18. oktober, når der afholdes NAT I NATUREN. Helt ekstraordinært bydes der denne dag på gratis overnatning for alle, der har lyst til at besøge Ungdomsøen og tage del i de mange oplevelser.

Når mørket falder på, åbner en ny verden af oplevelser sig på Ungdomsøen natten mellem den 17. og 18. oktober. I anledning af NAT I NATUREN, der er en del af Vores Natur initiativet, der hele året sætter fokus oplevelser i den danske natur, åbner Ungdomsøen op for gratis overnatning for alle, der har lyst til at opleve en nat under åben himmel midt i Øresund.

Foruden muligheden for gratis at sove i eget telt, lave mad over bål og se på stjerneskud bydes der på et væld af aktiviteter fra organisationer som Havhøst, De unge naturvejledere, Bibliotekerne, Musikkollektivet KUNE, Ungdomøsens egne frivillige, Danmarks Naturfredningsforening, Spejderne mf.:

Det samlede program forventes klart midt i september. Men det ligger allerede nu fast at det bliver muligt at opleve alt fra natløb til natfiskeri, undervandsjagt for dykkere, fællesspisning, minikoncerter i de gamle kanonstillinger, rundvisninger i det gamle søfort og sågar operasang. Hvornår man går i seng styrer man helt selv, vi forsøger at skabe et program så både store og små kan få en stor oplevelse på Ungdomsøen denne dag, så der vil også være aktiviteter om eftermiddagen og først på aftenen.

Færgebilletter der koster fra kr. 100 kan bestiles HER

Læs mere om Vores Natur HER