fbpx

Lørdag kan du skabe fremtiden for Ungdomsøen

|

Kategorier

Ungdomsøen

På lørdag giver vi dig muligheden for at bidrage, påvirke og sætte retningen for Ungdomsøen for resten af 2020. Her afholder vi nemlig Ø-råd, hvor der blandt mange ting blandt andet skal vælges en unge-observant til bestyrelsen.

Med andre ord, har du tanker, ideer, ønsker på egne og Ungdomsøens vegne, så er det på lørdag du skal deltage og give din mening til kende, blande dig i debatten og dermed sikre, at Ungdomsøen får flest mulige input til det kommende års arbejde med, at skabe en ø, der er relevant og nærværende for unge i hele Danmark.

Ø-rådet er både for eksisterende som helt nye frivillige. Det er for dig der allerede har lagt tid og kræfter på øen og for dig der har en drøm om nye projekter med fokus på netop din interesse og mærkesag.

Det er gratis at være med og vi betaler sejlads og frokost mv. Så kom og vær med til at skabe fremtiden for Ungdomsøen.

Du melder dig til lige HER