fbpx

Ungdomsøen søger praktikanter til foråret 2020

|

Kategorier

Fonden Ungdomsøen, Ungdomsøen

24. august åbnede Ungdomsøen. Siden har tusindvis af gæster besøgt øen. Mange hundrede unge har engageret sig som som frivillige og Ungdomsøen er på alle leder og kanter blevet testet i praksis. Nu skal vi tage øen til endnu et niveau og vi søger fire praktikanter som har lyst til, at være med på rejsen.

2020 bliver Ungdomsøens første sammmenhængende år som de unges ø. Vi glæder os voldsomt til, at omfavne alle årets 12 måneder og bruge øen til alt det den er tænkt som, nemlig en platform for unge engagement og aktiviteter, der knytter unge sammen på tværs af interesser, geografi og alder. Til det formål leder vi efter fire nye praktikanter, som fra en plads i ungdomsøens organisatoriske maskinrum skal bidrage og få erfaring indenfor følgende områder.

Læs herover om de enkelte praktikstillinger. Søg hvis det er dig vi leder efter eller del informationen og hjælp os med at finde de bedste, sødeste, sjoveste og kærligste praktikanter, som sammen med resten af Ungdomsøens organisation og frivillige skal skabe et fantastisk 2020 på Ungdomsøen.

Video fra Ungdomsøens åbning: