fbpx

KOM TIL INFOMØDE FOR FRIVILLIGE

|

Kategorier

Ungdomsøen

Den sidste onsdag i måneden afholder vi infomøde for frivillige. Det næste infomøde er onsdag den 30. oktober og finder sted på Holmen i København.

På infomøderne fortæller vi om Ungdomsøen og, om de forskellige måder du som ung kan engagere dig på. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig. Spørg måske lige nogle du kender, om de vil med. På mødet vil der ofte være en mindre aktivitet, god stemning og nogle af de andre unge, der er en del af øen. Infomøderne er ganske uforpligtende og, du kan stille spørgsmål. Når du tilmelder dig, booker du samtidigt din plads på færgen, såfremt det pågældende infomøde holdes ude på øen.

Tilmeld dig infomødet onsdag den 30. oktober her.

Vi vil selvfølgelig altid informere om mødets lokation og tidspunkt. Hvis du har brug for at snakke med os om infomøder så skriv til anna.larsen@ungdomsoen.dk