fbpx

FIND RUNDT PÅ UNGDOMSØEN

|

Kategorier

Ungdomsøen

Oplevelsen af at gå på opdagelse er en del af besøget på Ungdomsøen og det hele skal ikke være givet på forhånd. Men med et samlet areal på 50.000 kvm  – heraf 16.000 kvm indedøre – kan det være sin sag at finde rundt i når man første gang besøger øen.

Tilmed byder Ungdomsøen på mange niveauer, masser af “hemmelige” kroge, smutveje og gamle nedgravede kanonstillinger i alle størrelser.

Åbningen af Ungdomsøen er derfor også en fortløbende test af , hvordan du som gæster bevæger dig rundt og hvilke anvisninger du har behov for, for at føle dig tryg på øen.

Når du ankommer til øen vil der både i form af infofolder og skilte være anvisninger til hvordan du finder vej. Men er det nok? er det for meget? Det må du meget gerne give os en tilbagemelding på ved at skrive til info@ungdomsoen.dk med kommentarer.