fbpx
velkommen til Ungdomsøens åbning

UNGDOMSØEN ÅBNER

|

Kategorier

Ungdomsøen

Nu sker det. Ungdomsøen åbner den. 24. august med et brag af en ø-festival, og du er inviteret!

velkommen til Ungdomsøens åbning

Ungdomsøens frivillige, Spejderne, Højskolerne, DUF, Efterskolerne, Roskilde Festival og andre ungeorganisationer er værter og vil sørge for, at Ungdomsøen sprudler af forskellige stemmer, madoplevelser, musik, konkurrencer og workshops skabt af og for unge.

Vi kan allerede nu afsløre, at du blandt andet kan udforske fortets underjordiske gange i et adventureløb fyldt med kodebrydning og teamwork. Du kan rapelle ned af fortet. Danse dagen lang til dj-fest i en kanonstilling. Lære at skrive rap beat poesi og debattere. Lave det perfekte bål. Høre koncerter. Forlægge hjortevildt… eller bare hænge ud med en kold forfriskning på toppen af øen, når solen går ned over København.

Der er kun et begrænset antal billetter, så prik din ven på skulderen med det samme og køb jeres billet her.

Vi glæder os til at se dig til fejringen af, at ungdommen for første gang i historien har fået deres helt egen ø.

___________________________________________________________________________

PRAKTISK

Dato: 24. august 2019

Sted: Ungdomsøen med færgeafgang fra Nyhavn 71, 1051 København

Pris: 80 kr. for en halvdags unge billet, 130 kr. for en heldags unge billet, 200 kr. for en halvdags voksen billet og 300 kr. for en heldags voksen billet. Prisen er inklusive færgebillet, mad og adgang til alle aktiviteter. Tilmelding sker her 

Transport: Færgen sejler fra Nyhavn i København, og kommer du langvejsfra kan du hoppe på Ungdomsøens gratis busser, der kører fra Aalborg og stopper i Århus og Odense.

Kontakt: Skriv til anna.larsen@ungdomsoen.dk, hvis du har spørgsmål.

_______________________________________________________

Ungdomsøen er en platform, der skaber nye fællesskaber, støtter unge i at tage samfundsansvar og give dem tro på, at de kan skabe positive forandringer i eget og andre unges liv. Læs mere om Ungdomsøen her.