fbpx

KOM MED DIN AKTIVITET TIL UNGDOMSØENS ÅBNING

|

Kategorier

Ungdomsøen

Lørdag den 24. august åbner Ungdomsøen med et brag af en ø-festival, som skal markere, at Kong Christian IX’s 129 år gamle søfort nu omdannes til en bastion for ungdommens skaberkraft. Vi skal fejre, at ungdommen for første gang i historien har fået sin helt egen ø, som skal danne en unik ramme for de næste generationers vigtigste samfundsbevægelser. Og vi giver dig muligheden for at sætte præg på åbningen.

Ungdomsøen er sammen med øens kernepartnere Højskolerne, DUF, Spejderne, Efterskolerne og Roskilde Festival værter for åbningen og opfordrer alle med hjerte for ungdommen til at være med, når vi skaber et potpourri af forstyrrelse, fortryllelse, fællesskab og fest.

Lørdag skal være fyldt af aktiviteter skabt af og for unge. Vi opfordrer derfor til, at I byder ind med indhold til åbningen. Det kan være alt mellem et 5 minutters pop-up event, en fællesskabende leg på kajen for flere hundrede, en optræden i en af kanonstillingerne eller 1-3 timers workshop.

Ungdomsøen dækker færgetransport, kost og evt. logi for alle, der afvikler aktiviteter.

Send dit forslag til en aktivitet og/eller spørgsmål til Anna.larsen@ungdomsoen.dk 

Vi glæder os til at høre fra jer!