fbpx

BLIV FRIVILLIG TIL ÅBNINGEN AF UNGDOMSØEN

|

Kategorier

Ungdomsøen

Nu sker det! Ungdomsøen åbner den 24. august og vi har brug for din hjælp til at skabe et brag af en åbning!

Har du lyst til at være blandt de 200 frivillige unge, der som de eneste får lov at overnatte på øen fra fredag til søndag og samtidig sørge for, at de  ca. 800-1000 unge der er med når vi åbner Ungdomsøen sejler hjem med maven fuld oplevelser, nye ideer og venner og selvfølgelig lyst til meget mere Ungdomsø? Så er det nu du skal melde dig under fanerne og blive en del af en fantastisk åbningsweekend.

Som frivillig får du selvfølgelig alle udgifter til kost og logi i åbningsweekenden dækket af Ungdomsøen – du tilmelder dig HER

Det er Ungdomsøens frivillige i tæt samarbejde med kernepartnere som Spejderne, Højskolerne, DUF, Efterskolerne, Roskilde Festival og andre unge ildsjæle, der er vært for åbningen den 24. august.  I fællesskab skal vi sikre at Ungdomsøen i åbningsweekenden, sprudler af ungeliv, musik, konkurrencer, madworkshops og aktiviteter skabt af og for unge.

Har du spørgsmål kan du kontakte engagementskonsulent og frivilligkoordinator Anna Larsen på mail Anna.larsen@ungdomsoen.dk