fbpx

FRA TEST TIL ÅBNING

|

Kategorier

Ungdomsøen

Maj, og Junimåned har været præget af en lang række testarrangementer på Ungdomsøen, med ”Young Europe is Voting” – hvor 250 unge fra hele Europa mødtes på Ungdomsøen, for at diskutere politik og demokrati, som den største test. Men vi har også testet øen som ramme for små og store møder, vi har testet overnatning på øen inde som ude, vi har testet faciliteter som køkkener, kanonstillinger og møderum, vi har fisket og vi har danset, vi har set solen stå op over Sverige og ned over København og en helt masse andet. Nu rydder vi kalenderen og bruger erfaringerne til at skabe den mest fantastiske åbning af Ungdomsøen 24. august.

Om Ungdomsøen:

Ungdomsøen bliver en platform for de næste generationers samfundsbevægelser og er:

  • En ø for unge, der styrker dem i at blive aktive, engagerede og nysgerrige mennesker, som tager ansvar for hinanden, for fællesskabet og for udviklingen af vores samfund.
  • En ø, der samler organisationer fra hele landet om at skabe aktiviteter og projekter, der motiverer mange og forskellige unge til at deltage i samfundets brede fællesskaber.
  • En ø, der giver de unge et frirum til at være den bedste udgave af sig selv, på egne præmisser og uden “voksenstyring”.
  • En ø der kan skabe øget interesse og engagement for naturen og friluftslivet, hvor de unge indbydes til at deltage, eksperimenterer og forholde sig til årstidernes skiftende væsen og de muligheder der udspringer deraf.

Ønsker du at besøge Ungdomsøen efter den 24. august? Så send allerede nu en mail til booking@ungdomsoen.dk eller book din billet hos SparShipping lige HER.