Giv et år til Ungdomsøen

Ungdomsøen søger fire Giv-et-år Ø’xplorers, der vil arbejde med aktiviteter og drift af Ungdomsøen fra august 2019 til og med juli 2020.

Giv-et-år stillingerne (GEÅ-stillingerne) er en alle tiders mulighed for dig, der vil prøve kræfter med at praktisk arbejde, inden du søger videre på ind på eksempelvis en håndværksuddannelse eller et studie, eller til dig, der vil afprøve det, du allerede har lært i praksis. 

Stillingerne giver mulighed for både personlig udvikling, og  for at være med til at blive en del af Ungdomsøens udvikling – og så får du selvfølgelig lov til at bo på Ungdomsøen! Så kan du både være med, hvor det sker, og  komme  til at opleve stilheden, der midt i Øresund, når gæsterne er taget hjem efter en begivenhedsrig dag.

Vi søger i alt fire GEÅ’er til to stillinger

To GEÅ’er skal primært beskæftige sig med at afholde konferencer, afvikle aktiviteter og udvikle  nye spændende og sprudlende aktiviteter til Ungdomsøen.

Og to GEÅ’er skal være med til passe på de fysiske rammer på det gamle søfort. Og så bliver der også rig mulighed for at være med til at udvikle Øen blandt andet ved at  bygge inventar til de mange rum på Øen.

Hvad laver en GEÅ?
En GEÅ er med i den daglige drift på Ungdomsøen, og er med helt tæt på, når der skal afvikles konferencer, aktiviteter og koncerter, samt være med til at udvikle nyt indhold til Ungdomsøen.

GEÅ’en er den hjælpende hånd, som vores partnere har et tæt samarbejde med, når de planlægger og afholder aktiviteter.

I løbet af perioden som GEÅ udarbejder man et til to projekter, som kan være inden for kategorierne: kulturudvikling, aktivitetsudvikling, praktisk-færdighed eller lignende. Projekterne er med til at bidrage til GEÅ’ernes personlige udvikling i løbet af året.

Sejt! Og hvad så med det praktiske?
De fire stillinger er frivillige fuldtidsstillinger, hvor du vil få løn svarende til SU samt kost og logi betalt. Du får et værelse på Ungdomsøen stillet til rådighed, som du deler med en anden GEÅ. Så undgår du helt myldretiden.

Arbejdsugen er i gennemsnit på 37 timer, der kan dog være nogle uger, hvor der er flere timer og andre uger, hvor der er færre timer.

Ansættelsesperioden er fra august 2019 til og med juli 2020. Er du klar til at starte allerede nu? Så ring til os med det samme.

Ansøgningsfrist: 22. april 2019.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende, så send din ansøgning af sted allerede i dag!

Vil du vide mere om jobbet som GEÅ, så kontakt Jesper Jais Nørgaard på 24 90 08 00.

Send din ansøgning og CV til geaa@ungdomsoen.dk med det samme – vi glæder os til at høre fra dig!